2011. szeptember 14., szerda

Az én Testvérem!



"A testvér különleges része mindazon dolgoknak, mit szíveddel szeretsz."



"Mosolygok,mert a testvérem vagy és kacagok mert nem tehetsz ellene semmit!"



"Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsõként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek."



"Testvérek. Micsoda isteni adomány! Ezt sose vegyétek magától érthetõdõnek! Adjatok hálát érte mindennap! Vigyázzatok egymásra!"



"Az egy családból, egy vérbõl született gyerekeknek, akik osztoznak elsõ benyomásaikban és élményeikben, van valamiféle sajátos örömforrásuk, amelyet semmilyen késõbbi kapcsolat nem pótolhat; s csak hosszas és természetellenes elidegenedés, semmilyen késõbbi kapcsolattal nem igazolható szétválás lehet az oka, ha a legkorábbi vonzalom drága maradványai végképp kivesznek belõlük. Sajnos, nagyon is gyakran így történik. A testvéri szeretet, amely néha szinte mindennél többet jelent, máskor a semminél is rosszabb."





"Amikor ott ragadsz a hegyekben egy buszmegállóban, vagy egy vidéki úton, vagy ha a folyó kiöntött a medrébõl és keresztülhömpölygött a hálószobádon, vagy ha totálkárosra törted az autódat, vagy ha minden barátod kidõlt mellõled az influenzajárvány miatt, ha nem akar elmúlni az a csúnya, makacs fejfájásod... a nõvéred egyszerûen csak ott van veled."


"A családban a legcsodálatosabb dolog az,hogy bár hibázik az ember, a család mindig mögötte áll,hisz a vér kötelez de a legfontosabb mégis az,hogy a szeretet ami összeköt,megbocsát."




"A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél."



 "Egy testvér megosztja veled a tegnap emlékeit, a ma örömeit, és a holnap reményeit".





A lenti szövegre kattintva juthatsz el az oldalra
Gyógyulásom történetét itt olvashatod, hogy Soha Ne Add fel !




A lenti szövegre kattintva juthatsz el az oldalra
Természetfotóimat ezen az oldalon láthatod




Barátnőmnek Évinek és Bettinek !

Köszönöm ,hogy a barátom vagy!



"A barát egy mosoly, mely bátorít, ha félsz. A barát a taps, mely ujjong, ha célba érsz.
A barát egy kéz, mely felhúz, ha elestél.
A barát az álom, mit éberen kerestél.
A barát egy könnycsepp,mely érted hull, ha baj van.
A barát gyémántpáncél,óv téged a harcban.
A barát egy nevetés, mely felharsan, ha meglát.
A barát egy rózsakert,mely neked nyitja bokrát.
A barát egy csillag, mit az éj varázsol;
a barát egy dallam, mit meghallasz bárhol.
A barát a láng,mely kitáncol a tûzbõl.
A barát az emlék, mit szívedben õrzöl.
A barát is csak ember, s néha tán hibázik de szeret, s ha nincs veled, érzed,hogy hiányzik..."




"Nemcsak azért szeretlek, ami vagy, hanem amivé válok, amikor velem vagy. Nemcsak azért szeretlek, amivé magad tetted, de azért is, amivé engem teszel. Szeretlek, mert minden hitnél többet tettél velem azért, hogy jó legyek, és jobban bármily végzetnél, tetted, hogy boldog is legyek. Egyetlen érintés nélkül tetted ezt, szavak nélkül, jelek nélkül. Puszta lényed által mûvelted mindezt. S talán épp ez a barátság lényege." 



"A magányban, a betegségben, a zürzavarban - a barátság puszta gondolata is tehetövé teszi a túlélést, még ha barátunknak nem is áll hatalmában segíteni bennünket. Elég a tudat, hogy õ létezik. A barátságot nem halványítja el a távolság vagy az idõ, a börtön vagy a háború, a szenvedés vagy a súlyos csend. Éppen ezekben a dolgokban gyökeredzik a legmélyebben. És ilyen talajból bontja ki legszebb virágait."












"A barátom csendes angyal, újra megtanít repülni, ha a szárnyaim már nem emlékeznének hogyan kell..."






" A mély barátság olyan mint a szivárvány, ha a boldogság, és a könny megfelelő arányban vegyül, a végeredmény egy színes híd két szív között "

























Augusztusban láttam

"A nyár lassan kiteljesedik, a gyümölcsöket megérleli, új kenyér készül a learatott beérett búzából, a kismadárfiókák felnõnek a nyári lombok alatt és a forró szél vígan nyargalászik a mezõkön. Jólesik ilyenkor  a hûs vízben lubickolni, nagyokat kirándulni, rácsodálkozni a természet ezernyi apró csodájára."